Anti-aging

Stimuleer, revitaliseer en regenereer je huid

Meso Laser is een innovatieve behandeling die laserfototherapie combineert met flacons met actieve ingrediënten. Dit resulteert in een gezondere, jonger uitziende huid. 

Wanneer uw huid tekenen van vermoeidheid begint te vertonen, wanneer rimpels en expressielijnen in uw gezicht beginnen te verschijnen, heeft uw huid wat energie nodig om op natuurlijke wijze collageen en elastine te stimuleren.

Hoe werk het?

De laser genereert een significante biosimulatie van de belangrijkste energiemolecule van de cel (ATP), waardoor de natuurlijke regeneratieprocessen worden versterkt. MESOLASER combineert deze behandeling met actieve ingrediënten (anti-aging, hyaluronzuur en vitaminen) om je huid van voedingsstoffen te voorzien.

Hoeveel sessies zijn nodig?

Dit is afhankelijk van het verwachte resultaat en de initiële conditie van de huid. Idealiter volg je 5 sessies. Maar de laseriste zal je medische voorgeschiedenis met je bespreken om je behandeling te personaliseren om het best mogelijke resultaten te verkrijgen.

Hoe lang duurt elke sessie?

Tussen 40 tot 60 minuten, afhankelijk van de conditie van de huid en de te behandelen zones.

 

Zijn er contra-indicaties?

Er zijn er maar heel weinig. De meest voorkomende betreffen het innemen van fotosensibiliserende medicatie, zwangerschap en borstvoeding. De laseriste overloopt je medische voorgeschiedenis met jou om deze uit te sluiten.

Heeft u nog een vraag?

We geven je graag advies en beantwoorden al je vragen

CONTACTEER ONS

Wenst u te starten?

Boek je afspraak online of kom langs in één van onze partnercentra